Uvjeti poslovanja

 

Tko smo

Adresa naše web stranice je: https://freetime-eu.com/

MATIC ZAJC S.P.
Dolnja Paka 1,
8340 Črnomelj
Slovenia

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u prijavljenom obrascu, kao i IP adresu posjetitelja kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Možete dobiti anonimni niz Gravatar kreiran s adrese e-pošte (koja se također naziva hash) i provjerite koristite li je. Gravatarova politika privatnosti dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila prikazana je javnosti kao dio vašeg komentara.

Obrasci za kontakt

Osnovne informacije dostavljamo putem kontakt obrasca. Ove osobne podatke čuvamo tijekom trajanja poslovne komunikacije

Kolačići za prijavu i registraciju

Ako imate račun i prijavite se na ovu stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kad se prijavite, sustav će dodati više kolačića koji pohranjuju unesene podatke. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije kolačića traju jednu godinu. Ako odaberete “Upamti me”, prijava će vam trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

statistika

Google Analytics

Koristimo uslugu Google Analytics na našoj web stranici za održavanje statistika posjetitelja.

oglašavanje

Facebook Pixel

Za upotrebu remarketinga koristimo Facebook piksel na web mjestu

S kim dijelimo vaše osobne podatke?

Web stranica dijeli vaše podatke o posjetima samo s Google Analytics i Facebook alatom za oglašavanje. ne dijeli nikakve podatke s bilo kojom trećom osobom osim webmastera web stranice koja te podatke ne koristi jer se radi samo o tehničkom održavanju. Administrator brine za nesmetan tehnički rad internetske trgovine.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se u nedogled. To je način da automatski možemo prepoznati i odobriti daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu.

Za korisnike koji se prijave na našu stranicu (ako postoje), također pohranjujemo osobne podatke koje imaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke (osim ako ne mogu promijeniti korisničko ime). Administratori web stranica mogu također pregledati ove osobne podatke.

Koja imate prava u vezi sa svojim podacima?

Ako na ovom web mjestu imate račun ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku osobnih podataka koje posjedujemo o vama, uključujući podatke koje ste nam pružili. Možete nas također zatražiti da izbrišemo sve osobne podatke koje posjedujemo o vama. To ne uključuje podatke koje moramo čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Kako štitimo vaše podatke?

Vaši se podaci obrađuju putem sigurnog poslužitelja čiji je domaćin davatelj usluga neoserv.si. Ni moj ni pružatelj usluga hostinga ne pohranjuju nikakve vaše osobne podatke.

Podaci za kontakt

Telefon: – 040/254 – 396

E-adresa: freetime.eu2019@gmail.com

Osobni podaci

Osobni podaci naših korisnika jedno su od područja na koje posvećujemo izuzetnu brigu i pažnju. Potrudimo se da svi zahtjevi nisu samo ispunjeni, nego, ako je moguće, i premašeni, jer smo svjesni osjetljive prirode ovog područja.

Administrator / menadžer internetske trgovine je tvrtka MATIC ZAJC, S.P. a obvezuje ga Zakon o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1-UPB1) radi zaštite osobnih podataka korisnika.

U poslovne svrhe prikupljamo sljedeće korisničke podatke:

ime i prezime,
adresa i mjesto prebivališta,
adresa e-pošte (vaše korisničko ime),
kontakt telefon,
lozinku u šifriranom obliku,
i ostale informacije koje korisnici unose u obrasce na web mjestu.

Ne odgovaramo za točnost podataka koje su unijeli korisnici.

Iz sigurnosnih razloga prikupljaju se i IP adrese s kojih korisnici pristupaju web mjestu. Na početku posjete svakom korisniku dodjeljuje sesijski kolačić za prepoznavanje i nadzor košarice. Https://freetime-eu.com/ također može pohraniti ostale kolačiće na vaše računalo, kao što su: korisnički ID u šifriranom obliku (radi prepoznavanja korisnika pri sljedećoj posjeti), ocjene predmeta (da biste znali koje stavke ste već ocijenili ) i kolačiće Google Analytics (analiza posjeta web mjestu).

Sve informacije osim kolačića pohranjuju se na poslužitelj https://freetime-eu.com/ trajno. Sesijski kolačići pohranjuju se u memoriju poslužitelja samo tijekom trajanja posjete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na računalu posjetitelja.

Administrator može koristiti podatke u anonimnom sažetku za potrebe statističke analize. ni pod kojim se uvjetima korisnički podaci neće proslijediti neovlaštenim osobama.